Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Tommy Körberg

Missa inte detta möte mellan Tommy Körberg, Sveriges Radios Symfoniorkester och gästartist Jojje Wadenius. Dirigent är Anders Eljas. Konserter den 26, 27 och 28 januari.

Köp biljett (150-495 kr)

 • Chamber Unplugged 23/1
  Chamber Unplugged

  Pionjären Elfrida Andrée var Sveriges första kvinnliga telegrafist såväl som organist och dessutom tonsättare. Hennes Pianotrio nr 2 G-moll hör till hennes mest uppskattade verk. Dessutom spelas Dvoráks Fyra romantiska stycken och Bohuslav Martinus Variationer på ett tema av Rossini. Med Per Hammarström, violin, Jana Boutani, cello och Maria Rostotsky, piano.

  KÖP BILJETT (100 KR)

 • Radiokören. Foto: Kristian Pohl. 28/1
  Spanskt.nu

  Josep Vila i Casañas från Katalonien är en egensinnig dirigent och tonsättare och en av Spaniens mest framstående musiker. Tillsammans med Radiokören tar han med publiken på en upptäcktsfärd genom ett för svenska öron okänt och spännande musiklandskap med nya upplevelser runt varje hörn. A Yagüe "Dos Canciones de Anochecer", F Gasull "Després", B Vivancos "Bubbles" och J Vila i Casañas "Devouring Time, Victimae paschali, Salve Regina och Credo & Agnus Dei".

  KÖP BILJETT (200 KR)

 • John Wilson. Foto: Sim Canetty-Clarke. 2 & 3/2
  Hollywood Rhapsody

  Vi bjuder på film- och spelmusik från Hollywoods guldålder. Från Psychos skräckinjagande stråkar till de hjältemodiga tonerna i Ben Hur. Den brittiske dirigenten John Wilson, är en auktoritet på just filmmusik, och ledsagar här tillsammans med Sveriges Radios Symfoniorkester publiken genom spänning, sorg och välbehag.

  KÖP BILJETT (115-415 KR)

 • Christian Gerhaher. Foto: Felix Broede. 6/2
  Schumannrecital

  Världsstjärnan Christian Gerhaher bjuder på en späckad konsert med romanser, den repertoar han kanske är mest känd för. Med sin ständige ackompanjatör, pianisten Gerold Huber, ger Gerhaher en afton med Robert Schumann: den älskade sångcykeln Liederkreis samt fler andra vackra sånger ur Schumanns digra katalog.

  KÖP BILJETT (250 KR)

 • Daniel Harding. Foto: Julian Hargreaves. 10 & 11/2
  Scener ur Goethes Faust

  För att fira tio år som Sveriges Radios Symfonikers chefsdirigent tar sig Daniel Harding an tre av 1800-talets stora musikverk. Harding är en stor Schumann-älskare och kännare och först ut av hans tre val är Faustscener som är en av Hardings personliga favoriter. Titelrollen görs av världsstjärnan och barytonen Christian Gerhaher.

  KÖP BILJETT (150-495 KR)

 • Gåshudsabonnemang våren 2017. Illustration: ROI. Abonnemang våren 2017
  Kom iväg på konsert!

  Köp vårens abonnemang! Bli VIP kund och du blir bjuden på en mängd gåshudsframkallande musikstunder med Radiokören och Sveriges Radios Symfoniorkester. Välj mellan olika abonnemang från ett stort konsertutbud med både kortare och längre serier. Välj en serie som passar dig och kom iväg på konsert!

  VÅRENS ABONNEMANG

 • Daniel Harding. Foto: Magnus Laupa. Facebook, Twitter och Instagram
  Vi finns på sociala medier

  Följ oss, dela från oss, dela med oss, kommentera oss och gilla oss på sociala medier. Namnet är Berwaldhallen och vi finns på:

  Facebook 
  Twitter
  Instagram

 • Dagens Program. Foto: Ulrica Stjernqvist/Sveriges Radio.
  Dagens program

  I Dagens program kan du läsa om kvällens konsert. Dagens program finns tillgängligt till varje konsert, kostar 20 kr och går att köpa i dels Berwaldhallens biljettkassa, dels i foajén. Dagens program finns även att ladda ner som pdf. 
  Dagens program

 • Helena Wessman. Foto: Bo Söderström.

  Konserthuschef Helena Wessman fattar varje vecka pennan för att skriva sin blogg. Helena Wessman bloggar om verksamheten och ensemblerna och reflekterar över musikens betydelse för individ och samhälle.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.