Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
ÖSTERSJÖFESTIVALEN: 29/8 KL 19.00, BERWALDHALLEN
Polish Baltic Philharmonic

För första gången gästas Östersjöfestivalen av Polish Baltic Philharmonic med dirigent Ernst van Tiel. Det blir polsk musikprakt Bacewicz´s "Divertimento", Góreckis´s "Symfoni nr 4, Tansman Episodes" och Sjostakovitj´s "Violinkonsert nr 1" med den unga violinisten Alena Baeva.

KÖP BILJETT (90-360 KR)

 • Abonnemangssäsongen 2016/2017. Illustration: ROI.
  Kom iväg på konsert!

  Östersjöfestivalen står för dörren - men det finns ett liv också efter festivalen! Passa på och köp ett gåshudsabonnemang. Vi erbjuder ett stort, varierat utbud av abonnemangsserier - kortare konserter på onsdagar direkt efter jobbet likväl som matinékonserter på lördagar. Så ta chansen och kom iväg på konsert!

  Abonnemang 2016/2017

 • Daniel Harding. Foto: Julian Hargreaves.
  Konsertkalendern 2016/2017

  Lägg den 18 augusti på minnet för då släpper vi biljetterna till höstens konserter! Så titta redan nu i vår konsertkalender och se vilka konserter du vill gå på under den kommande konsertsäsongen. Biljetterna till vårens konserter släpps i december.

  Konsertkalendern 2016/2017

 • Daniel Harding. Foto: Julian Hargreaves. TOR 8/9 KL 19.00 & LÖR 10/9 KL 15.00
  Säsongsstart med Harding!

  Sommaren är här och semestern står för dörren. Därför vill vi redan nu tipsa om säsongsstarten av höstens konsertsäsong -  med Mahlers "Symfoni nr 9" och firandet av att Daniel Harding varit Sveriges Radios Symfoniorkesters chefsdirigent i tio år! Berlinfilharmonikernas förstehornist Stefan Dohr gästar också säsongsstarten och ger Rihms "Hornkonsert", som spelas för första gången i Sverige.

  KÖP BILJETT (115-415 KR)

 • Daniel Harding. Foto: Magnus Laupa. Facebook, Twitter och Instagram
  Vi finns på sociala medier

  Följ oss, dela från oss, dela med oss, kommentera oss och gilla oss på sociala medier. Vi finns på FacebookTwitter och Instagram - Berwaldhallen var namnet!

 • Helena Wessman. Foto: Bo Söderström.

  Konserthuschef Helena Wessman bloggar varje vecka om verksamheten och ensemblerna och reflekterar över musikens betydelse för individ och samhälle. Helena Wessman önskar nu alla en härlig sommar och är tillbaka igen med nästa blogginlägg i augusti!

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.