Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programledare till P3 Din Gata i Malmö
Ort
Sista ansökningsdag
Malmö
22 januari 2017

P3 Din Gata är en ung Malmökanal med attityd som passar i Sveriges yngsta och mest internationella storstad. Vi är också en del av appen P3 Radio. P3 Din Gata har örat mot Malmös gator och älskar musik. Från morgon till kväll står programledare i studion med ett nytt ämne och en ny fråga att diskutera och reflektera kring.

Nu söker vi en ny programledare för de sena eftermiddagarna/tidiga kvällarna. Du ska ha god kännedom om P3 Din Gatas musikutbud och vara välbekant med Malmö. Du som söker gillar att jobba med ungt tilltal, är driven, snabb och bra på att formulera dig i tal och skrift. Vi tar upp ämnen som är viktiga för unga just nu så du behöver ha ett brett intresse för aktualiteter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Eftermiddagsshowen / kvällarna på P3 Din Gata
  • Planera innehåll och boka gäster
  • Skapa innehåll till kanalens socialdigitala plattformar

Bakgrund och kvalifikationer

  • Journalistutbildning är meriterande
  • Erfarenhet av redaktionellt arbete på en redaktion är meriterande
  • God kunskap om P3 Din Gatas målgrupp (15-25) är ett krav
  • Radiovana är meriterande
  • Erfarenhet av Sveriges Radios verktyg; DIGAS, Isidor och Mandozzi är meriterande
  • God kännedom om och närvaro på sociala medier är ett krav

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser därför mångfaldskompetens som meriterande. Vi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra flera perspektiv.

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation. Värdegrunden beskriver företagets grundläggande värderingar. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Anställning
Tjänsten är en programanställning på 40% i fyra månader med möjlighet till förlängning. Tillträde senast 2017-02-17. Placeringsort är Malmö.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval.

Vi vill ha din ansökan senast 2017-01-22.

Vill du veta mer? 

För frågor kring tjänsten kontakta Tobias Wallin, tf programchef, tel 040-666 56 31, tobias.wallin@sr.se. För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Astrid Bergön, tel 040-666 55 93. 

Fackliga frågor besvaras av Tomi Lehikoinen, Unionen, tel 08-784 15 82, Lotta Malmstedt SJF, tel 040-666 55 72 eller SACO som nås via saco@sr.se.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.