Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programledare till P4 Blekinge
Ort
Sista ansökningsdag
Karlskrona
24 april 2017

P4 Blekinge satsar på att ständigt vara aktuell och ha mycket dialog med publiken. Vi har en stark position hos våra lyssnare och är både agendasättande och underhållande. Vi arbetar självklart både med FM och digitalt och strävar hela tiden efter att komma ännu närmare vår publik.

Vi söker dig programledare som gillar att arbeta med lokala nyheter i det breda perspektivet och ha mycket kontakt med publiken. Du vill vara agendasättande, är påläst, har ett tilltal som är lätt att gilla och är en van användare av sociala medier. Du har fokus på publiken.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Programledare/programreporter i direktsänt program
  • Planera och boka programinnehåll
  • Publicera programmaterial på olika plattformar och sociala medier

Bakgrund och kvalifikationer

  • Journalistiskt utbildning eller motsvarande är meriterande
  • Tidigare radio- och programledarerfarenheter är meriterande
  • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift är ett krav
  • Lokalkännedom om vårt sändningsområde är en fördel
  • Erfarenhet av HF och självkör är meriterande
  • Erfarenhet av publicering på webben och att använda sociala medier aktivt som ett journalistiskt verktyg är meriterande
  • Körkort är ett krav

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser därför mångfaldskompetens som meriterandeVi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra flera perspektiv.

Vi bedriver aktivt arbete vid Sveriges Radio AB för jämn fördelning av män och kvinnor vid våra enheter och avdelningar. Vi uppmuntrar och välkomnar givetvis alla meriterade att söka, men uppmuntrar särskilt för denna tjänst män att söka.

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

P4 Blekinge värnar vår publik och har ett välutvecklat publiknätverk. Vi arbetar i trivsamma lokaler "mitt i stan" i Sveriges soligaste stad och världsarvsstaden Karlskrona.

Om Sveriges Radio
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Sveriges Radios vd Cilla Benkö blev utsedd till Årets chef 2017.

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation. Värdegrunden beskriver företagets grundläggande värderingar. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Anställning
Tjänsten är en programanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning. Start kring den 1 augusti 2017. Placeringsort är Karlskrona.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Vi vill ha din ansökan senast 2017-04-24.

Vill du veta mer?
För frågor kring tjänsten kontakta Annelie Lundin, programutvecklingschef, tel 0455-36 68 23 eller Peppe Alfiero, kanalchef, tel 0455-36 68 60För frågor kring din ansökan kontakta Astrid Bergön, HR-partner, tel 040-666 55 93.

Fackliga frågor besvaras av Mikael Eriksson, SJF, via växeln 0455-36 68 00, Tomi Lehikoinen, Unionen, tel 08-784 15 82 eller SACO, saco@sr.se.


Varmt välkommen med din ansökan!

 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min spellista".