Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Androidutvecklare till Sveriges Radio Play
Ort
Sista ansökningsdag
Stockholm
29 maj 2017

Nu finns en möjlighet att arbeta i ett nystartat team som ska ta en av Sveriges populäraste appar till nästa nivå med hjälp av personalisering och rekommendationer. Vi söker därför 2 st kreativa Android-utvecklare som vill utvecklas tillsammans med ett korsfunktionellt team bestående bland annat av UX-designers, interaktionsdesigners och journalister. Vi jobbar utforskande och agilt. Arbetet är självständigt men kommer att ske i nästa samarbete med existerande apputvecklingsteam. Du kommer att få jobba på en arbetsplats där det verkligen går att göra skillnad, med engagerade kolleger som brinner för Sveriges Radios uppdrag och innehåll. Vi är stolta över det jobb vi gör varje dag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Utveckla nya funktioner i Sveriges Radio Play i det moderna språket Kotlin
 • Samarbeta med existerande team om kod och releaser
 • Testa tredjepartsalgoritmer och rekommendationsmotorer med SR:s data
 • Arbeta datadrivet med att kontinuerligt förbättra produkten utifrån mätningar och teste

Bakgrund och kvalifikationer

 • Android, Java, Kotlin
 • Github
 • Bygga komplexa, smarta system med hjälp av olika datakällor, t ex apier och web services
 • Databaser
 • Agil mjukvaruutveckling
 • Intresse för algoritmer och machine learning

Personliga egenskaper:

 • God samarbetsförmåga och lust att jobba tillsammans i team
 • Nyfiken på ny teknik och ett driv att utvecklas

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser mångfaldskompetens som meriterande. Vi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället, samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv.

Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Vår värdegrund Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation. Värdegrunden beskriver företagets grundläggande värderingar. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Stockholm.

Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du skickar in din ansökan senast 2017-05-29.

Vill du veta mer?  För frågor kring tjänsten kontakta Jacob Hamacher, Webbutvecklingschef, 073-328 53 78.  För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Christian Rosendahl, 070-923 72 40.

Fackliga frågor besvaras av: SJF Per Palmqvist, Unionen Karolina Wihed Nystrand, båda nås via Sveriges Radios växel 08-784 50 00. SACO nås via saco@sverigesradio.se.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".