Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Dagproducent till P4 Gotland för tillsvidareanställning
Ort
Sista ansökningsdag
Visby
16 juli 2017

Älskar du också P4? Är du en modig person?

P4 Gotland är Sveriges mest avlyssnade lokala kanal. Vi älskar det lokala och är nära våra lyssnare överallt på ön. Vi söker nu en engagerad och glad problemlösare som kan bli vår nya dagproducent.

Som dagproducent i P4 inspirerar du och leder det dagliga arbetet, ungefär som en nyhetschef gör på andra mediehus. Du är skicklig på att hitta den värdefulla vinkeln i allt från vassa nyheter till vardagsnära ämnen. Du gillar att jobba med olika människor och ser värdet av ett nära samarbete med agendachefen, programledare, reportrar och digitala redaktörer. Du är van vid att stundtals hantera högt tempo med snabba beslut och omställningar. Kort sagt gillar du att vara ”spindeln i nätet”.

I kanalens ledningsgrupp arbetar du med starkt fokus på att möta nya lyssnarvanor. Du sporras av målet att göra P4 Gotland till att fortsätta vara Sveriges bästa och mest avlyssnade lokala radiokanal.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Planera, leda och utveckla det redaktionella innehållet i FM- radio, på sajten och i sociala medier
* Coacha och återkoppla våra medarbetare
* Värna om en stark teamkänsla
* Delta i kanalens ledningsgrupparbete

Bakgrund och kvalifikationer
* Journalistutbildning är ett krav
* Körkort är ett krav
* Arbetsledarerfarenhet är meriterande
* Radioerfarenhet är meriterande
* Kännedom om P4 Gotlands sändningsområde är meriterande
* Stort intresse för utvecklings- och förändringsarbete

Vad erbjuder vi?
Vi gör fri och oberoende journalistik och anpassar oss inte till utomstående krafter. Vi har en stor publik och arbetet ger utrymme för kreativitet och erbjuder många möten med spännande människor. Vår verksamhet kräver ett omvärldsorienterat och nyfiket ledarskap. Vi måste vara strategiska, innovativa och framåtriktade. Vi arbetar med den senaste tekniken.

Om Sveriges Radio
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Oberoende, trovärdig, öppen och nyskapande är vår värdegrund. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Sveriges Radio toppade Förtroendebarometern 2017, för sjunde gången. 

Vår värdegrund Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation. Värdegrunden beskriver företagets grundläggande värderingar. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Anställning   
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med önskvärt tillträde senast 1 september 2017. Placeringsort är Visby.

Ansökan   
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du skickar in din ansökan senast 2017-07-16. 

Vill du veta mer?
För frågor kring tjänsten kontakta Jacob Wesley, kanalchef P4 Gotland via e-post till jacob.wesley@sverigesradio.se . För frågor kring din ansökan kontakta Marianne Jansson, HR-partner, tel. 016-16 16 71 alternativt marianne.jansson@sverigesradio.se.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser mångfaldskompetens som meriterandeVi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället, samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv.

I vårt rekryteringsarbete strävar vi efter en jämn könsfördelning och mångfald vad gäller ålder, intressen, personligheter, etnisk och kulturell bakgrund. 

Fackliga frågor besvaras av Jonas Neuman, SJF samt Camilla Körkander, Unionen som nås via växeln 0498 - 75 00 00. SACO nås via saco@sverigesradio.se.
 
Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".