Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Berwaldhallen söker extra scentekniker
Ort
Sista ansökningsdag
Stockholm
31 juli 2017

Vi söker timanställda scentekniker till Berwaldhallen som kan hoppa in med kort varsel; dag- och kvällstid både i veckorna och under helger.

Vi söker även dig som kan arbeta 50 % under perioden 1/9 – 22/12. Arbetet innefattar bla konserter, kör- och orkesterrepetitioner och externa uthyrningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • duka scen och foajéer inför olika evenemang 
  • sköta omdukningar under repetitioner, konserter samt andra typer av evenemang
  • programmera, koppla upp och köra ljus
  • koppla upp och köra enklare PA

Bakgrund och kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från scenarbete samt en god samarbetsförmåga och social kompetens. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare behöver du ha förmåga att prioritera och snabbt kunna anpassa dig till ändrade omständigheter.

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Om Sveriges Radio 
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Sveriges Radios vd Cilla Benkö blev utsedd till Årets chef 2017. 

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser mångfaldskompetens som meriterandeVi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället, samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv.

Anställning 
Tjänsten är en visstidsanställning på 50% för perioden 2017-09-01–2017-12-22. Tillträde 2017-09-01 eller enligt överenskommelse. Placeringsort är Stockholm. Timanställningen planeras efter behov i verksamheten.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Vi vill ha din ansökan senast 2017-07-31.
 
Vill du veta mer? 
För frågor kring tjänsten kontakta Jessica Landberg, scenmästare, jessica.landberg@sr.seFör frågor kring din ansökan kontakta HR-partner, Helene Carlberg, helene.carlberg@sr.se.

Fackliga frågor besvaras av Ulrika Hyllert SJF, Erland von Heijne, Unionen, bägge nås via Sveriges Radios växel tel 08-784 50 00. SACO nås via saco@sr.se


Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".