Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Musikproducent till Liveredaktionens P2 Live klassiskt
Ort
Sista ansökningsdag
Stockholm
6 augusti 2017

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som musikproducent på halvtid för den klassiska delen av P2 Live.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Musikproducenten ansvarar för att tillsammans med musiktekniker och redaktion planera och genomföra kammar-, kör- och orkesterinspelningar i Stockholmsredaktionens upptagningsområde. I detta ingår också redigering, programsammanställning och arkivering av inspelningarna. 

Bakgrund och kvalifikationer

  • Du har musikerexamen från musikhögskola och mycket goda kunskaper i klassisk musik och partiturläsning
  • Du har god kännedom om svenskt musikliv
  • Du har mycket goda kunskaper i ett eller flera ljudredigeringsprogram
  • Du behärskar engelska i tal och skrift
  • Kunskaper i tyska, franska eller italienska är meriterande

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Om Sveriges Radio 
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Sveriges Radios vd Cilla Benkö blev utsedd till Årets chef 2017. 

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser mångfaldskompetens som meriterandeVi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället, samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv.

Anställning 
Tjänsten är en visstidsanställning på 50% under perioden september t o m december 2017. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Stockholm.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du skickar in din ansökan senast 2017-08-06. 

Vill du veta mer? 
För frågor kring tjänsten kontakta Meta Alm, chef för liveredaktionen, mobil 076-305 08 04 eller Maria Eby von Zweigbergk, Redaktionschef P2, mobil 070-716 82 99. För frågor kring din ansökan kontakta Helene Carlberg, HR-partner, mobil 070-557 97 65. 

Fackliga frågor besvaras av Pelle Moeld och Berit Nygren, SJF, Sam Jakobsson, Unionen och Diyar Boskani Saco. Samtliga nås via Sveriges Radios växel tel 08-784 50 00. 
 
Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".