Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Fordonsansvarig till Radiohuset i Stockholm
Ort
Sista ansökningsdag
Stockholm
11 augusti 2017

Som fordonsansvarig har du uppgiften att koordinera, administrera och säkerställa skötsel och drift av Sveriges Radios fordon i Stockholm varav de flesta är person- och transportfordon men även några produktionsfordon. I tjänsten ingår ansvar för besiktning, skicka bilar på service (vi reparerar inte fordonen själva), göra rapportuppföljningar, hantera skadeärenden mot försäkringsbolag mm. Sveriges Radios fordon har i många fall specialmonteringar på utsidan av karossen, därför är en av arbetsuppgifterna även att utföra tvätt av fordonen i vår egen tvätthall.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Fordonsunderhåll; utföra tvätt av fordon, koordinera för däckbyten, besiktning, serviceinlämning
 • Kontakter med leverantörer
 • Skadehantering; kontakter med försäkringsbolag och verkstad
 • Hämta och lämna fordon vid bilbyten, leasing, skador mm
 • Administrativa uppgifter; göra ekonomiuppföljning, hantera bokningar, förarrapporter, böter etc.
 • Hantera drivmedelskort och formulera parkeringstillstånd, dispenser etc.

Som fordonsansvarig är det viktigt att du har förmåga att självständigt planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du tycker om att vara hjälpsam, har lätt att kommunicera och informera samt är noggrann och duktig på att strukturerat arbeta med administrativa uppgifter som bokningar och rapportuppföljningar bl.a. Du har bilar som intresse.                                            

Bakgrund och kvalifikationer

 • B-körkort manuell är ett krav
 • C-körkort är ett krav
 • Fordonsteknisk utbildning är meriterande
 • El-, tele- och nätverks/IP-teknisk erfarenhet är meriterande
 • Stor erfarenhet av att hantera administration och logistik

Vad erbjuder vi?

Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Du kommer att arbeta självständigt på en arbetsplats med god kamratanda och stora möjligheter att lägga upp arbetet själv.

Om Sveriges Radio 
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Sveriges Radios vd Cilla Benkö blev utsedd till Årets chef 2017. 

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser mångfaldskompetens som meriterandeVi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället, samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv.

Vi bedriver aktivt arbete vid Sveriges Radio för jämn fördelning av män och kvinnor vid våra enheter och avdelningar. Vi uppmuntrar och välkomnar givetvis alla meriterade att sökande, men uppmuntrar särskilt för denna tjänst kvinnor att söka.

Anställning
Tjänsten är halvtid, tillsvidareanställning, med provanställning i 6 mån.
Tillträde i slutet av augusti eller enligt överenskommelse. Placeringsort är Stockholm
 
Ansökan

Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du skickar in din ansökan senast 2017-08-11. 
 
Vill du veta mer? 

På grund av semester hanterar vi frågor kring tjänsten enbart per mail från den 26 juni fram till den 7 juli.

Ansökan går dock bra att göra ända fram tom 2017-08-11. Vi påbörjar därefter rekryteringsprocessen den 14 augusti.

För frågor kring tjänsten kontakta Anne Björkbom, Produktionschef Område Mälardalen på e-postadress: anne.bjorkbom@sr.se.

Fackliga frågor besvaras av Journalistklubben, Unionen, SACO. Samtliga nås via Sveriges Radios växel 08-784 50 00
 
Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".