Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
SR-assistent till SR Kronoberg
Ort
Sista ansökningsdag
Växjö
6 augusti 2017

Vi söker en positiv, serviceinriktad SR-assistent till vår reception.

Där möter du våra gäster och hanterar det som behövs för att vi ska kunna göra bra radio. Du tycker att det är spännande med nya verktyg och programvaror i datorn och mobilen och har ett praktiskt handlag med allt som en arbetsplats kan rymma och därmed också en känsla för ordning och reda. Vi ser gärna att du gillar radio.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Posthantering
• Inköp
• Gästmottagning
• Bokningar
• Lyssnarkontakt
• Musikrapportering
• Hantering av mobiltelefoner
• Faktura- och gageadministration

Bakgrund och kvalifikationer
• Dokumenterad erfarenhet av reception eller kundkontakt är meriterande
• God datorvana och teknikintresse är meriterande
• Kännedom om Kronobergs län är meriterande
• Flerspråkighet är meriterande
• Körkort är ett krav

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Sveriges Radio Kronoberg är en av landets största radiostationer utanför storstäderna och vi sänder kontinuerligt i P1, P2, P3 och P4. Våra redaktioner präglas av stor ämnesbredd med specialkunskaper och olikheter som kompletterar varandra. Vi jobbar i trivsamma moderna lokaler mitt i centrala Växjö.

Om Sveriges Radio
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Sveriges Radios vd Cilla Benkö blev utsedd till Årets chef 2017.

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser mångfaldskompetens som meriterande. Vi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället, samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv.

Anställning
Tjänsten är ett vikariat på 75 % från den 2017-08-21 – 2018-06-17. Placeringsort är Växjö.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du skickar in din ansökan senast 2017-08-06.

Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Helena Malmberg, programchef, via e-post helena.malmberg@sr.se . Observera att ansökningar ej skickas via e-post utan via "Reachmee".

Fackliga frågor besvaras av Thomas Aaby-Ericsson (SJF): 0470-726063 thomas.aaby-ericsson@sr.se, Per Brolléus (Unionen): 0470-726076 per.brolleus@sr.se samt SACO som nås via saco@sr.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".