Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radios Inhousebyrå söker en AD
Ort
Sista ansökningsdag
Stockholm
20 november 2017

Är du idéstark, strategisk, har ett brett perspektiv på kommunikation, kan imponera i pitcher och har koll på vad som händer i den digitala världen? Har du dessutom samarbetsförmåga samt är prestigelös och lösningsorienterad?

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som Art Director gärna med erfarenhet inom digitalt, event och rörligt material. Du brinner för nyskapande och starka idéer, känner dig trygg med konceptutveckling, har arbetat med starka varumärken och har intresse av att leda och få med dig dina kollegor i den kreativa processen. Du är van att jobba hela vägen från idé till genomföranden. Du har ett väl utvecklat intresse för kommunikation och marknadsföring, har lätt att formulera dig och har erfarenhet och förmåga att presentera dina idéer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Art Director kommer du att arbeta på Sveriges Radios Inhousebyrå tillsammans med projektledare, produktionsledare, fotografer, producenter och grafisk formgivare. (kan tex handla om att vidareutveckla övergripande koncept och grafik för Musikhjälpen i samarbete med teamet, kampanjidéer för nya serier eller liknande).

Bakgrund och kvalifikationer
Du har relevant eftergymnasial utbildning inom art direction eller grafisk formgivning. Du som söker tjänsten har minst 5 års arbetslivserfarenhet som AD på reklambyrå eller inhousebyrå. Du har kompetens och erfarenhet inom digital kommunikation samt hänger med i trender och teknikutveckling.

Det är viktigt att du är kommunikativ, både internt och externt samt förmågan att förankra dina idéer och att samarbeta. Du är relationsbyggare, lyhörd, flexibel och prestigelös och kan ta till dig andras åsikter. Förutom en välutvecklad känsla för foto, form och grafisk design, brinner du för att ta fram idéer med kreativ höjd och visualisera dig fram till färdiga koncept. Du är van att leda kreativa processer och gillar att arbeta i växlande tempo i såväl stora som små projekt.

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Om Sveriges Radio 
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Sveriges Radios vd Cilla Benkö blev utsedd till Årets chef 2017. 

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser mångfaldskompetens som meriterandeVi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället, samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv.

Anställning 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning. Tillträde 2018-01-08 eller enligt överenskommelse. Placeringsort är Stockholm.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du skickar in din ansökan senast 2017-11-20. 

Vill du veta mer? 
För frågor kring tjänsten kontakta Åsa Kellner, Inhousebyråchef, 070-837 81 27För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Christian Rosendahl, 070-923 72 40.

Fackliga frågor besvaras av Thomas Gjerdingen SJF, Mikael Grönberg Unionen båda nås via Sveriges Radios växel 08-784 50 00, Akademikerna nås via saco@sverigesradio.se
 
Varmt välkommen med din ansökan! 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".