Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Reporter till P4 Värmland
Ort
Sista ansökningsdag
Karlstad
19 november 2017


P4 Värmland söker en nyhetssändare/reporter som också regelbundet jobbar som arbetsledare/dagproducent på redaktionen i Karlstad. Du följer nyhetsflödet och aktuella samhällsfrågor, har god omvärldskoll och erfarenhet av att söka och hitta information. Din förmåga och lust att kommunicera; internt, med lyssnarna och med omvärlden är viktig för rollen. Vi jobbar tillsammans och för varandra, och du är en stresstålig teamplayer som kan leda andra, också under dagar med högt tempo. Kreativitet och hög digital kompetens är andra egenskaper vi värderar högt. Du kommer att ingå i kanalens kvälls-och helgbevakning och jobba på obekväm arbetstid.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter

 •  Sändare/redaktör för nyhetssändningar.
 •  Arbetsledare/dagproducent på deltid.
 •  Ingår i kanalens helg-och kvällsbemanning.
 •  Producera inslag, gå live i flödet.
 •  Publicera material på olika plattformar och i sociala medier.

Bakgrund och kvalifikationer

 • Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav.
 • Radioerfarenhet och självkörskunskap är meriterande.
 • Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift är ett krav.
 • Erfarenhet av arbetsledning är meriterande.
 • Lokalkännedom om vårt sändningsområde är en fördel.
 • Erfarenhet av att använda sociala medier som ett journalistiskt verktyg är meriterande.
 • Körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?
Vi tycker det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser därför mångfaldskompetens som meriterande. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra flera perspektiv. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Om Sveriges Radio 
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Sveriges Radios vd Cilla Benkö blev utsedd till Årets chef 2017. 

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

I vårt rekryteringsarbete strävar vi efter en jämn könsfördelning och mångfald vad gäller ålder, intressen, personligheter, etnisk och kulturell bakgrund. 

Anställning 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med planerat tillträde årsskiftet 2017/2018. Du kommer att arbeta på vaktlista vilket innebär tjänstgöring vissa kvällar och helger. Placeringsort är Karlstad.

Ansökan

Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du skickar in din ansökan senast 2017-11-19.

Vill du veta mer? 
För frågor kring tjänsten kontakta kanalchef Ulla Walldén, tel 054 - 777 26 00 . För frågor kring din ansökan kontakta Maritha Widlund, HR-partner 023 - 77 77 24.

Fackliga frågor besvaras av Kajsa Carlsson, SJF, tel 054 - 777 26 70, Örjan Bengtzing, Unionen, tel 054 - 777 26 50 samt Saco som du når via saco@sverigesradio.se

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".