Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
P3 Stockholm söker digital redaktör till Morgonpasset
Ort
Sista ansökningsdag
Stockholm
22 november 2017

Morgonpasset i P3 söker en idérik digital redaktör. Du skapar innehåll för Morgonpassets digitala plattformar och lyckas omvandla händelser i studion till digitalt material.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Skapa material för Morgonpassets digitala plattformar
 • Ha kontakt med publiken i sociala medier och därifrån hämta mer innehåll till programmet
 • Utveckla Morgonpassets digitala innehåll
 • Bidra med idéer till programmet

Bakgrund och kvalifikationer

 • Journalistisk utbildning är meriterande
 • Erfarenhet av att jobba med animationer och/eller videoproduktion är meriterande
 • Du är driven, kreativ och modig
 • Du har dokumenterad erfarenhet av publicering i digitala och sociala medier och förstår medielogiken på digitala och sociala plattformar
 • Du tycker om att tänka utanför gängse ramar                                                            
 • Du har dokumenterad erfarenhet av att jobba med grafik och behärskar mjukvara som Adobe Photoshop och Illustrator
 • Du har mycket god kännedom om P3s målgrupp
 • Du följer samhällsfrågor och trender bland unga
 • Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser mångfaldskompetens som meriterande. Vi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället, samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv.

Vad erbjuder vi? Sveriges Radio och P3 erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

P3 är radio för människor i Sverige; rolig och viktig radio med ett innehåll att skratta åt och reagera på. Vi satsar på ett brett programutbud där en del program tilltalar en bred publik medan andra är lite smalare. För oss är detta vad som menas med Public Service-radio, radio i allmänhetens tjänst.

Om Sveriges Radio

Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Sveriges Radios vd Cilla Benkö blev utsedd till Årets chef 2017.

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Anställning

Tjänsten är tidsbegränsad programanställning under perioden 2018-01-02 tom - 2018-06-17. Placeringsort är Stockholm.

Ansökan

Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Vi vill ha din ansökan senast 2017-11-22

Vill du veta mer?  För frågor kring tjänsten kontakta Caroline Lagergren tf P3 chef Stockholm, 0737124224. För frågor kring din ansökan kontakta Maja Fyfe, HR Partner, 0737123107

Fackliga frågor besvaras av Simon Rosenqvist - Journalistklubben, Emmy Jokinen – Unionen. Båda nås via Sveriges Radios växel 08-784 50 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".