Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Radiokören
Ort
Sista ansökningsdag
Stockholm
12 januari 2018

Provsjungningen för tenor, bas 1 och bas 2 till Radiokörens vikariepool äger rum i Radiohuset, Oxenstiernsgatan 20 Stockholm onsdagen den 7 mars 2018.

I provsjungningen ingår följande moment:

Obligatoriskt stycken:

Tenor:           Peterson-Berger: Jungfrun under lind (Ab-dur)
Bas 1:            Rangström: En visa till Karin när hon hade dansat ur ”Kung Eriks visor”
Bas 2:            Bach: Hier ist das rechte Osterlamm ur kantat nr. 4

Ett eget valt stycke

Ensembleprov, skickas ut med kallelsen

Avistaprov

Vad erbjuder vi? 
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Radiokören erbjuder ett musicerande på högsta internationella nivå. Tillsammans bildar Radiokören med sina 32 professionella sångare ett instrument som spänner från sprödaste a cappellatoner till oratorier med enorm kraft och elasticitet. Varje individ tillåts ta plats i kollektivet, det ger uttryck som inte finns någon annanstans - Radiokörens eget sound. Repertoaren är rikt nyanserad med många genrer - en generös blandning av tidig och nutida musik och nästan allt däremellan.

Om Berwaldhallen
Konserthuset Berwaldhallen är en del av Sveriges Radio och har samma värdegrund: oberoende, trovärdig, öppen och nyskapande. Inom våra väggar ryms två världsledande ensembler - Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören. Genom konserter, direktsänd musik, turnéer och framträdanden världen över har vi blivit viktiga ambassadörer för svensk musik och kultur både nationellt och internationellt. Våra ensembler attraherar de främsta dirigenterna och solisterna. Ett bevis på det är våra nuvarande internationellt väl etablerade chefsdirigenter Daniel Harding och Peter Dijkstra. Som en av oss, oavsett om du är musiker, korist eller arbetar i en administrativ funktion, är du med och främjar högsta möjliga konstnärliga kvalitet, med lust för det nya och kärlek till det klassiska.

Anställning
Anställningen sker utifrån behov och kan handla om vikariat för tjänstledigheter såväl som inhopp vid hastig sjukfrånvaro.

Tjänsten för en ordinarie Radiokorist är en visstidsanställning på 50% på 1-3 årskontrakt. Radiokören repeterar normalt tisdag och fredag 9:30-12:30, onsdag och torsdag 15:30-18:30 i Radiohusets studio 2 i Stockholm. Utöver detta tillkommer konserter och turnéverksamhet. Vill du läsa mer om Radiokören och Berwaldhallen är du välkommen att gå in på vår hemsida berwaldhallen.se

Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast 2018-01-12.

Vill du veta mer? 
För frågor kring tjänsten kontakta Pernilla Wilhelmsdotter Melin, bitr körchef via pernilla.wilhelmsdotter_melin@sverigesradio.seFör frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Helene Carlberg, 08-784 97 65, helene.carlberg@sverigesradio.se.

Fackliga frågor besvaras av Love Tronner, SYMF Radiokören via e-post, love.tronner@sverigesradio.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".