Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Programledare/reporter till P4 Gävleborg
Ort
Sista ansökningsdag
Gävle
7 januari 2018

Vi söker dig som är nyfiken och kreativ och som gillar att ta dig an både det tuffare nyhetsläget och att underhålla. Vi vill att du tycker att lokal journalistik är viktig och att du vill beröra det som händer här och nu i lyssnarens vardag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Självköra och programleda.
  • Vara reporter när du inte är sändningsansvarig.
  • Publicera material på våra digitala forum - webb och sociala medier.
  • Planera och boka innehåll.

Bakgrund och kvalifikationer

  • Journalistutbildning eller journalistisk erfarenhet är ett krav.
  • Erfarenhet av mångkulturella miljöer är meriterande.
  • Erfarenhet av webb, sociala medier och fotografering är meriterande.
  • Kännedom om länet och ett brett kontaktnät är meriterande.
  • Körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi? En kul och stimulerande arbetsplats på en redaktion där vi gillar och tror på diskussioner kring vad vi gör. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar aktivt med att medarbetarna ska utveckla sin kompetens, vilket ger stora möjligheter till nytt lärande, både i FM och på våra digitala plattformar.

Om Sveriges Radio 
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Sveriges Radios vd Cilla Benkö blev utsedd till Årets chef 2017. 

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation. Värdegrunden beskriver företagets grundläggande värderingar. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

I vårt rekryteringsarbete strävar vi efter en jämn könsfördelning och mångfald vad gäller ålder, intressen, personligheter, etnisk och kulturell bakgrund.

Anställning Tjänsten är en programanställning på sex månader med möjlighet till förlängning. Tillträde i mitten av februari eller efter överenskommelse. Placeringsort Gävle.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så sök! Vi vill ha din ansökan senast 2018-01-07.

Vill du veta mer?  För frågor kring tjänsten kontakta kanalchef Kerstin Carlsson 070/5087006. För frågor kring din ansökan kontakta Maritha Widlund, HR-partner, tel 023-77 77 24.

Fackliga frågor besvaras av Tomas Forsman SJF, tel 026 - 666 548, Mikael Andersson Unionen, tel 026 - 666 594 , samt  Saco som nås via saco@sverigesradio.se.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 


 

 

 

 

 

 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".