Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
P4 Kalmar söker semestervikarier till Kalmar och Västervik
Ort
Sista ansökningsdag
Kalmar
11 februari 2018

P4 Kalmar är en av landets största radiostationer utanför storstäderna. Vi sänder kontinuerligt i P4 och publicerar oss även på webb och på sociala medier. Våra redaktioner präglas av stor ämnesbredd och bra arbetsgemenskap. Vi finns i öppna, moderna trivsamma lokaler mitt i centrala Kalmar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi behöver både reportrar och programledare som bevakar Kalmar län under sommarmånaderna 2018. Till båda rollerna söker vi journalister med god förmåga att jobba i grupp, bidra med egna idéer och berätta spännande historier i radio och digitala medier. För både reportrarna och programledare handlar det om ett rörligt jobb med mycket direktsändningar från hela länet. Vi fokuserar på live och egen originaljournalistik.

Bakgrund och kvalifikationer

  • Dokumenterad radioerfarenhet och kunskaper i SR:s olika arbetsredskap som Mandozzi, DIGAS och ENPS är meriterande, liksom kännedom om Kalmar län.
  • Vana av fotografering och att publicera på webb och sociala medier är ett plus.
  • Vi värdesätter en god språkkänsla och stilistisk förmåga i tal och text.
  • Körkort är ett absolut krav.

Vad erbjuder vi?

Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Om Sveriges Radio 

Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Sveriges Radios vd Cilla Benkö blev utsedd till Årets chef 2017. 

Vår värdegrund

Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser mångfaldskompetens som meriterandeVi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället, samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv.

Anställning 

 Tjänsterna är semestervikariat av varierande längd under sommaren 2018. Placeringsort är Kalmar och/eller Västervik.

 Ansökan

Din ansökan och CV registrerar du via "ansök" senast 11 februari 2018. OBS! Vi ber dig att inte skicka med några ljudfiler med denna ansökan, utan först på begäran.


Vill du veta mer? 

E-posta kanalchef Jesper Ericson jesper.ericson@sverigesradio.se med eventuella frågor. Observera att ansökningar inte skickas via e-post utan via "ansök".

För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Sara Källberg tel 011-495 41 05,  
alt e-post sara.kallberg@sverigesradio.se.

Fackliga frågor besvaras av Johanna Lindbladh-Ahl (SJF): 0480-45 80 14 johanna.ahl@sverigesradio.se SACO nås via saco@sverigesradio.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".