Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Semestervikarier sökes till P4 Västernorrland
Ort
Sista ansökningsdag
Sundsvall
18 februari 2018

P4 Västernorrland producerade under 2017 ett flertal riktigt stora avslöjande och vi tänker fortsätta vara redaktionen som satsar på undersökande journalistik. Kanalen består av ett trivsamt och ambitiöst gäng som drivs av att utveckla och att utvecklas. Här jobbar vi tillsammans för att göra angelägen och agendasättande journalistik för vår stora, entusiastiska och medverkande publik. Nu söker vi dig som vill jobba med oss som reporter eller programledare under sommaren 2018.

 Bakgrund och kvalifikationer

  • Journalistisk utbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav
  • Erfarenheter från liverapportering och tidigare radioerfarenhet är meriterande
  • B-körkort är ett krav
  • Lokalkännedom är en stor fördel
  • Erfarenhet av webbpublicering
  • Behärska användningen av sociala medier

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Om Sveriges Radio 
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Sveriges Radios vd Cilla Benkö blev utsedd till Årets chef 2017. 

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation. Värdegrunden beskriver företagets grundläggande värderingar. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

I vårt rekryteringsarbete strävar vi efter en jämn könsfördelning och mångfald vad gäller ålder, intressen, personligheter, etnisk och kulturell bakgrund.

Anställning
Tjänsterna är semestervikariat med varierande längd under sommaren 2018. Placeringsorter är Sundsvall samt Örnsköldsvik.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 18 februari 2018.

Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Per-Erik Karlsson, programutvecklingschef, Matilda Jansson, agendachef eller Susanne Helsing, kanalchef via Sveriges Radios växel tel: 08-784 50 00. För frågor kring din ansökan kontakta Emma Söderberg, HR-partner tel. 070-108 88 04.

Fackliga frågor besvaras av Pether Öhlén (SJF) eller Peter Wallgren (Unionen) som nås via växeln, tel. 08-784 50 00. SACO nås via saco@sr.se

Varmt välkommen med din ansökan! 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".