Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Semestervikarier sökes till P4 Sjuhärad
Ort
Sista ansökningsdag
Borås
14 februari 2018

P4 Sjuhärad är en av Sveriges Radios mest innovativa lokala kanaler. Ta chansen att utvecklas som journalist på vår redaktion i sommar.

Till samtliga tjänster krävs det att du är idérik, noggrann och tar egna initiativ. Du måste ha publikens perspektiv i fokus och gilla att arbeta utanför redaktionen. Du är snabb och noggrann och kan prioritera i det dagliga arbetet. Du är idérik och ser ett ämnes potential både i FM och på de digitala plattformarna. Du tar initiativ och har förmåga att samarbeta med andra. Du är van vid att hantera mycket information och göra innehållet lättbegripligt och lockande. Som medarbetare på P4 Sjuhärad kan du schemaläggas både tidiga morgnar, sena kvällar och på helger och helgdagar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker både reportrar, nyhetssidekickar, digitala reportrar och programledare.

Bakgrund och kvalifikationer
• Dokumenterad radioerfarenhet och kunskaper i Sveriges Radios olika arbetsredskap är meriterande
• Körkort är ett krav
• Kunskap om P4 Sjuhärads sändningsområde är meriterande
• Journalistik utbildning, påbörjad eller slutförd, eller motsvarande erfarenhet är ett krav

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Om Sveriges Radio
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Sveriges Radios vd Cilla Benkö blev utsedd till Årets chef 2017.

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina.  Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Vi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället, samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv.
I vårt rekryteringsarbete strävar vi efter en jämn könsfördelning och mångfald vad gäller ålder, intressen, personligheter, etnisk och kulturell bakgrund.

Anställning
Tjänsterna är semestervikariat av varierande längd och även programanställning kan förekomma under sommaren 2018. Placeringsort är Borås.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 14 februari 2018.

Vill du veta mer?
För frågor kring tjänsten kontakta Lovisa Vasell, tel 033-177575. För frågor kring dinansökan kontakta HR-partner Ann Andersson, tel 031-837501

Fackliga frågor besvaras Sara Kvist, SJF och Niclas Odengård, Unionen, som båda nås på 033-177500, samt Saco som nås via saco@sverigesradio.se

Välkommen med din ansökan!

 

 
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".