Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Semestervikarier till P4 Gotland
Ort
Sista ansökningsdag
Visby
28 februari 2018

Sveriges populäraste radiostation söker programledare, reportrar och nyhetssändare för vikariat under sommaren.

Gotland sjuder av liv under sommarmånaderna och erbjuder allt från Almedalsveckan och Medeltidsveckan till mängder av kulturaktiviteter och vackert, intressant landskap. Det är snarare regel än undantag att Gotland står i fokus när det gäller nyhetsrapporteringen sommartid.

PROGRAMLEDARE
Som programledare p
lanerar och programleder du antingen aktualitets- eller underhållningsprogram i vår sommartablå. Som programledare på P4 Gotland ska du vara allmänbildad, energifull, driftig, idérik och nyfiken.

Bakgrund och kvalifikationer

• Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet är meriterande
• Erfarenhet av programledarskap är meriterande
• Erfarenhet av SRs företagsgemensamma system är meriterande

REPORTER
Som reporter på P4 Gotland producerar du nyheter och aktualiteter i radio och webb. Du är idérik och deltar engagerat i de redaktionella diskussionerna.

Bakgrund och kvalifikationer
• Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav
• Erfarenhet av nyhetsarbete i radio är meriterande
• Körkort är ett krav
• Erfarenhet av SR:s företagsgemensamma system är meriterande.

NYHETSSÄNDARE
Som nyhetssändare presenterar du nyheter i FM och publicerar text, ljud och bild på webben. Du är idérik och deltar engagerat i de redaktionella diskussionerna.

Bakgrund och kvalifikationer
• Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav
• Erfarenhet av nyhetspresentation är meriterande
• Körkort är ett krav
• Erfarenhet av SR:s företagsgemensamma system är meriterande

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser därför mångfaldskompetens som meriterande. Vi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra flera perspektiv.

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundstyrd organisation. Värdegrunden beskriver företagets grundläggande värderingar. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Anställning
Tjänsten är ett semestervikariat för sommaren 2018. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Visby.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 28 februari 2018. OBS! Vi ber dig att inte skicka med några ljudfiler med denna ansökan, utan först på begäran.

Vill Du veta mer?
För frågor kring tjänsten kontakta Jacob Wesley, kanalchef, tel. 0498-75 00 20 eller Lars Eskelind, programutvecklingschef, tel. 0498-75 00 32För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Marianne Jansson, tel. 016-16 16 71.

Fackliga frågor besvaras av Maria Rundby, Unionen eller Jonas Neuman, SJF. Bägge nås via växeln 0498-75 00 00.

Välkommen med din ansökan!

 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".