Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Protest mot torskfiskestoppet

Publicerat torsdag 10 oktober 2002 kl 11.44
SIMRISHAMN. Lördagen den 19 oktober ska det bli en stor manifestation i Simrishamn mot det planerade torskfiskstoppet nästa år.
Kommunstyrelsen gav i går näringslivssekreterare Lars Swärd och tekniske chefen Bengt Olof Lindqvist i uppdrag att ordna de praktiska detaljerna.
De ska samla fiskare, kommunrepresentanter och alla andra som vill protestera mot torskfiskestoppet till en gemensam manifestation i hamnen i Simrishamn.
Och på måndag 14 oktober kommer fem av socialdemokraternas skånska riksdagsledamöter till Simrishamn för att informera sig om torskfiskestoppets konsekvenser. De som ska mötas på Jepssons fisk i hamnen är Christine Nilsson, som sitter i jordbruksutskottet, Bo Bernhardsson, Kaj Larsson, Anita Jönsson och Simrishamns egen riksdagsman, Göran Persson.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.