Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
ÅHUS

Från svans till mule - mattrenden där inget förgås

Uppdaterat tisdag 4 juni 2013 kl 10.32
Publicerat tisdag 4 juni 2013 kl 09.28
Du kan använda precis alla delar på djuret
(9:44 min)
Nose To Tail är ett koncpet som funnits i restaurangvärlden ett par år - i dagarna öppnas första restaurangen i Åhus med koncpetet Foto: New York Times

Nose To Tail - på onsdag öppnar restaurang i Åhus som jobbar efter konceptet att inget på djuret får förgås.  Johan blev nyfiken och stack till Åhus och träffade krögare Jens Zander

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.

Användarkommentarer

Nedanstående kommentarer kommer från användare och är inte en del av det redaktionella innehållet. I och med att du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Du kan kommentera anonymt. Vill du inte uppge din e-post kan du därför skriva in en påhittad t ex ”intejag@example.com”

Visa fler
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".