Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Det brinner i Kronåsens industriområde med kraftig rökutveckling som följd.
(Publicerat idag kl 15.48)
Sommarmorgon

Mat från alla världens hörn - i Kristianstad

Publicerat torsdag 11 juli 2013 kl 10.57
En parmesan lagrad i 6 år
(4:35 min)
Foto: Matilda Ljungkvist

Francois-Xavier Mauraisin och Axel Kaisler medverkar båda på den internationella matmarknaden.

I morse besökte dom Tomas och Matilda och hade givetvis med sig smakprov! Det pratade matkultur, varför ramslök är på tapeten och om 6 år gammal parmesan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".