Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Sommarförmiddag

Han är skeptikern som blev rawfoodexpert

Publicerat torsdag 18 juli 2013 kl 10.22
Erik Rosenblad "Man måste vara i balans innan man ändrar sin diet"
(36 min)
Erik Rosenblad driver tillsammans med frun Vilda rawfoodkafé på Österlen. Foto: Björn Holgersson/Sveriges Radio

Tillsammans med hustrun Vilda driver Erik Rosenblad ett rawfoodcafé på Österlen.

Under förmiddagen är han gäst hos Hasse Strandberg för berätta allt som är värt att veta om rawfood.

Nyfiken på vad rawfood är. Vad äter man? Är det dyrt? Hur mår man? Svaren på dessa frågor och några till får vi förhoppningsvis under dagens sommarförmiddag när Erik Rosenblad gästar Hasse Strandberg. Har du några frågor kring rawfood får du gärna höra av dig under förmiddagen
på 044 - 775 12 20!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".