Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Högtryck på julborden

Publicerat fredag 19 december 2014 kl 13.39
Kökschefen: 350 kilo köttbullar förbereder vi inför julbordsperioden
(3:22 min)
Chris Nilsson är köksmästare på Margretetorps Gästgifvaregård. Foto: Anna Hanspers/Sveriges Radio.
Chris Nilsson är köksmästare på Margretetorps Gästgifvaregård. Foto: Anna Hanspers/Sveriges Radio.

Populärast på julbordet är skinkan. Åtminstone på Margretetorps Gästgifvaregård. Där går det åt ungefär ett halvt ton julskinka på en säsong.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".