Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Fler campar i Skåne

Publicerat torsdag 11 juli 2002 kl 16.12
SKÅNE. Allt fler väljer att campa i Skåne, det visar en undersökning som Sveriges Campingvärdars Riksförbund har gjort. Nils Carlsson är Vd för förbundet och menar att camping ligger i tiden, särskilt för barnfamiljer.
Allt fler väljer att campa i Skåne, det visar en undersökning som Sveriges Campingvärdars Riksförbund har gjort. Nils Carlsson är Vd för förbundet och menar att camping ligger i tiden, särskilt för barnfamiljer. Campandet i Skåne har i år ökat med omkring 7 procent jämfört landet i övrigt där ökningen är 5,6 procent. Nils Carlsson, vd för Sveriges Campingvärdars Riksförbund, säger att det är tydligt att fler svenska familjer väljer att tillbringa sin semester i Sverige. Många av camparna är föräldrar födda på 60- och 70-talen som själva är uppväxta i husvagn som nu vill visa sina egna barn det livet. Den svaga svenska kronan gör också att många européer, kommer hit och gör sin resa till en kombinerad semester- och handelsresa.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.