Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Ett utsläpp av fluorvätesyra har inträffat i en industrilokal i området. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna.
(Publicerat idag kl 12.51)
Från 2012/2013. Nyheter från musikens värld. Här får du höra om det svenska och internationella musiklivet...

Dellefors bemöter Hjelm-Wallén

Publicerat onsdag 6 augusti 2003 kl 17.00
I Mitt i Musiken tisdag berättade Lena Hjelm-Wallén, ordförande i föreningen Dalhallas Vänner, om några av de s k "samarbetssvårigheter" som Dalhallas styrelse angett som grund för att avskeda Margareta Dellefors som konstnärlig ledare för Dalhallas operaverksamhet. I onsdagens sändning bemöter Margareta Dellefors Hjelm-Walléns kritik.
Margareta Dellefors avvisar bl a påståendena om att hon skulle ha gått ut med offentlig kritik mot Dallhalla Produktions AB:s styrelse för att den förändrat repertoarpolitiken. Sådan kritik har framförts internt och vid direkt förfrågan från bl a media om hur hon ser på det ökade utbudet av populärmusik på Dalhalla. Hon menar också att det varit kränkande och sårande att hon på ett så drastiskt sätt, utan att kunna tala i egen sak inför Dalhallas medlemmar, avskedats från sitt uppdrag. Den 11 oktober är det extra medlemsmöte i Dalhallas Vänförening, som också är ensam aktieägare i produktionsbolaget.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min spellista".