Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Sollentunahems vd sitter kvar

Publicerat torsdag 13 mars 2003 kl 14.27
Den sparkade vd:n för det kommunala bostadsbolaget Sollentunahem sitter kvar på sin post. Det har styrelsen för Sollentunahem beslutat idag.
Vd:n Ronnie Andersson fick oväntat sparken förra måndagen av den moderate ordföranden och den folkpartistiske viceordföranden i styrelsen. Det ledde till starka protester från övriga partier i kommunen, något som till slut spräckte den styrande borgerliga koalitionen i Sollentuna. Sollentunahems styrelseordförande och vice ordförande har nu avgått och idag hölls ett styrelsemöte utan dem. Där konstaterades att någon formell uppsägning av vd:n aldrig gjorts och att han därför sitter kvar. -Vi ser positivt på det ur bolagets synpunkt, det är viktigt för personalen att de vet vem som är chef så att de kan jobba i lugn och ro, säger tillförordnade styrelseordföranden i Sollentunahem Jan Zetterberg (s).
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.