Ännu en strafförlust för Djurgården

0:37 min

Djurgården spelade sin 16:e oavgjorda match i ishockeyallsvenskan när laget mötte Rögle på Hovet på måndagen.

Efter en mållös förlängning var ställningen 1-1 - och i straffläggningen var Rögle vassast med två mål och vann med 2-1.

Oförmågan att avgöra matcher ställde än en gång till det för hemmalaget som tog ledningen genom Mattias Guter drygt halvvägs in i första perioden. Sedan stängde Rögles målvakt Brandon Maxwell igen. Amerikanen svarade för sammanlagt 27 räddningar.

Rögles Jakob Lilja kvitterade efter 5.27 i tredje perioden. Och när det blev straffläggning gjorde både Daniel Zaar och Emil Molin mål för Rögle medan Djurgården missade sina straffar.

Molin tvärställde skridskorna, tog fart, tvärställde igen och sköt rappt i mål.

Djurgården är kvar på femte plats, men har tio poäng upp till Västerås ovanför kvalseriestrecket. Rögle är sjua, ytterligare två poäng bakom.