Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Kritik mot vuxenutbildningen i Göteborg

Publicerat tisdag 18 februari 2003 kl 08.42
Ledningen vid vuxenutbildningsförvaltningen i Göteborg har ingen kontroll och saknar förmåga att organisera och administrera verksamheten. Den kritiken kommer från bland andra personalen vid de fem lokala vuxenutbildningsenheterna i Göteborg.
I en debattartikel i GP skriver företrädare för personalen, Eduardo Quintans, samt Annika Brage vid SKTF och Carina Eriksson vid SSR att förvaltningen inte förberett för att det statliga kunskapslyftet försvann vid årsskiftet, trots att den kände till detta - och resultatet är bland annat färre utbildningsplatser. Nu vill kritikerna att det förslag till besparingar som finns återremitteras och att hela personalen vid vuxenutbildningen får vara med och ge förslag på besparingar.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.