Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Asiatiska krogar utbildas i hygien

Publicerat onsdag 19 mars 2003 kl 11.48
Efter en inspektion som miljöförvaltningen har gjort hos ett 50-tal asiatiska restauranger och hämt-mat-ställen i Göteborg erbjuds nu innehavarna en utbildning i hygien och livsmedelshantering.
Inspektionen visade på en hel del brister i just dessa båda frågor. Livsmedelsinspektör Liselott Börjesson säger till Västekot att bristerna på asiatiska restauranger knappast är större än på andra ställen. Men att deras kök på många håll är små vilket gör att råa och tillagade livsmedel ofta blandas.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.