Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

EMU-poströstningen börjar på onsdag

Publicerat fredag 22 augusti 2003 kl 10.35
På onsdag , den 27 augusti , inleds poströstningen i EMU-valet. Och trots att många postkontor i Göteborg lagts ned, så utlovar informationschefen Lena Rydenstam att det blir minst lika god service som vid det senaste riksdagsvalet:
Det vill säga 52 platser runtom i Göteborgs kommun - kassaservicekontor och postcenter - alla utmärkta med en orange hand med texten "Här kan du poströsta." Men det blir inte omröstning i service- eller spelbutiker för det krävs utbildad personal för det samt gott om utrymme för att bevara valhemligheten. Bill Werngren vid valnämnden i Göteborg anser att behovet av poströstningslokaler är hyfsat täckt. Det kan dock bli trångt på sina ställen. Söndagen ,den 7 september är det dags för EMU-folkomröstning på 82 servicehus och andra vårdinrättningar i Göteborg.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.