Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Bra kvalitet på EM-maten

Publicerat lördag 12 augusti 2006 kl 10.09

Maten i restaurangtälten under Em-festen har i år hållt betydligt bättre kvalitét än tidigare Göteborgs-kalas.

Samtliga restauranger har kontrollerats och resultatet är över förväntan berättar Stefan Karlsson som är samordnare för miljöförvaltningens tillsyn av restauranger för Västekot.

Även arbetet med att miljöanpassa EM-festen har gått bra. Bland annat källsorteras 80 procent av avfallet meddelar miljöförvaltningen i ett pressmeddelande.

När det gäller kvaltitet och hygien på maten tror Stefan Karlsson att den utbildning som krögarna fått har gett det goda resultatet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".