Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/

Blåljus under november

Publicerat måndag 13 september 2010 kl 14.14

Här följer länets blåljus under november:

Tisdag 30 november

06.41 Karlskrona. En personbil kolliderar med ett rådjur i Fridlevstad. inga personskador rapporterade.

08.00 Karlsrkona. Två personbilar kolliderar på E22 vid trafikplats Karlskrona västra. Inga personskador rapporterade, men det råder begränsad framkomlighet förbi olycksplatsen.

Måndag 29 november

07.00 Blekinge. Det har skrivits ett 30-tal händelserapporter mellan klockan 19:00 och 07:00. Inga av dessa har resulterat i något gripande elelr omhändertagande.

07.37 Sölvesborg. En personbil kolliderar med ett rådjur på Bjärarydsvägen. Inga personskador rapporterade.

08.19 Karlskrona. Någon har under helgen brutit sig in i en skolbyggnad på Sökvägen och stulit diverse gods.

10.29 Ronneby. En större mängd ammoniak uppges ha läckt ut från en tank på Götgatan. Polispatruller bistår Räddningstjänsten med avspärrning under saneringsarbetet. 
Uppdatering: Klockan 11:20 meddelas att läckan i stort sett är tätad. Ingen fara för omgivningen och tillkallad ambulanspersonal lämnar.

12.04 Sölvesborg. En personbil och en lastbil kolliderar på E22, norrgående körriktning, i höjd med rondellen i Norje. Inga personskador rapporterade.

12.54 Karlshamn. En personbil och en lastbil kolliderar på E22 mellan trafikplatserna Mörrum Öst och Karlshamn väst. Initialt är det oklart skadeläge.

13.15 Olofström. Någon har under dagen brutit sig in i en villa på P J Rösjö väg och stulit diverse gods.

21.26 Sölvesborg. Trafikolycka inträffar på väg 516 i höjd med Furumon där en personbil kolliderar med ett träd. 
Uppdatering: Två vuxna personer förs med ambulans till sjukhus. Ett barn uppges ha klarat sig utan skador.

Söndag 28 november

04.17 Olofström. En 24-årig man inkommer till akutmottagningen på sjukhuset i Karlshamn med en skärskada i halsen. Det framkommer att händelsen inträffat i samband med ett bråk på Smultronvägen i Olofström. En person grips några timmar senare misstänkt för försök till dråp. Brottsplatsen avspärrad i väntan på teknisk undersökning.

06.00 Blekinge. Sedan 20-tiden på lördagskvällen har 19 personer omhändertagits för fylleri runt om i Blekinge.

08.20 Olofström. Personal från kraftbolaget utkallade på grund av strömavbrott i området upptäcket att ett elskåp är nerkört. Delar från ett fordon anträffas på platsen.

12.07 Karlskrona. En personbil körs in i mitträcket på E22 i höjd med Jämjö. Inga personskador rapporterade.

16.13 Karlshamn. En plogbil välter på Gungvalavägen. Vägen stängs av i båda körriktningarna under bärgningsarbetet. 
Uppdatering: Vid 21-tiden meddelas att vägen åter är öppen för trafik, men att det rådet mycket halt väglag.

16.35 Karlskrona. Två personbilar kolliderar på Stålvägen. Inga personskador rapporterade, men det råder begränsad framkomlighet vid olycksplatsen.

18.24 Sölvesborg. En personbil körs av E22, norrgående körriktning, i höjd med Ysane kyrka. Inga personskador rapporterade.

22.32 Karlskrona. Larm inkommer om brand i ett soprum tillhörande ett flerfamiljshus på Kungsmarksvägen. 
Uppdatering: Branden uppges ha släcks snabbt. Inga personer uppges vara skadade

Lördag 27 november

01.09 Ronneby. Ambulans larmas till en bostad på Blockvägen i samband med ett dödsfall. Då det råder oklara omständigheter kring dödsfallet tillkallas även polispatrull. En man och kvinna som befinner sig i bostaden grips och mannen anhålls under natten misstänkt för mord, alternativt dråp. Kvinnan förhörs. 

Uppdatering: En teknisk undersökning av den eventuella brottsplatsen är utförd och resultatet av denna kommer sammanställas inom kort. Polisen fortsätter att förhöra de båda gripna under eftermiddagen. Under eftermiddagen togs beslutet att även anhålla den gripna kvinnan.

02.02 Karlshamn. En person grips på Stortorget misstänkt för narkotikabrott.

03.51 Karlskrona. En person omhändertas för fylleri på Gyllenstjärnas väg.

07.18 Karlskrona. Larm om brand i ett mindre garage på Dianavägen på Hasslö.

08.56 Karlskrona. Någon har under natten brutit sig in i en butik på Rådhusgatan. Initialt är det oklart vad som stulits.

12.37 Karlskrona. En singelolycka inträffar på E22, ihöjd med avfarten mot väg 738 i Jämjö. En personbil körs av vägen och voltar i samband med en omkörning. Initialt är det okart skadeläge.

17.53 Karlshamn. Kvinnan, som är i 75-årsåldern, lämnade Ringamåla vid 14.30 tiden för att gå till sin bostad vid Kullemåla. Kvinnan inte nått hem till bostaden. Hon har vid tidigare tillfällen gått vilse. Kvinnan var vid försvinnandet klädd i en mörk jacka, gul reflexväst, röd mössa, svarta byxor och troligen bruna läderstövlar. Kvinnan anträffad strax efter midnatt av polishund. Hon var vid liv och kontaktbar men kraftigt nedkyld.

22.15 Karlskrona. En man medtages misstänkt för rattfylleri efter att han observerats då han framförde sitt fordon vingligt i området kring Gullbernavägen.

23.58 Sölvesborg. Tre personer grips misstänkta för misshandel och olaga hot efter att polispatruller kallats till ett bråk i en fastighet på Hälleviksvägen. Ingen person uppges vara allvarligt skadad.

Fredag 26 november

01.00 Karlskrona. En person omhändertas för fylleri på Polhemsgatan.

07.05 Ronneby. En personbil kolliderar med ett rådjur på väg 669 vid Johannishus/Hillerslätt. Inga personskador rapporterade.

10.02 Karlshamn. Polis kallas till en skola på Erik Dahlbergsgatan sedan ett snöbollskrig urartat. Några elever uppges vara skadade.

12.52 Karlshamn. Föraren av en personbil tappar kontrollen över sitt fordon och kör in i ett staket utmed vägen. initialt är det oklart skadeläge. Ambulans tillkallas.

12.53 Karlskrona. En personbil uppges ha körts ner i Landabäcken. Föraren och passageraren ska vara ute ur bilen. Räddningstjänst tillkallas.

14.07 Karlskrona. En personbil körs av vägen och ner i diket utmed E22, i höjd med Öljesjö. den ensamme föraren uppges inte vara fysiskt skadad men chockad och medföljer tillkallad ambulans.

17.05 Karlshamn. Viltolycka inträffar på väg 29 i höjd med Elsebråne där en personbil kolliderar med en älg. Inga personskador rapporteras.

22.45 Blekinge. Polisen har för närvarande problem med polisens nationella telefonnummer 114 14 där ärenden av icke-akut art behandlas. Personer som har svårt att nå Polisen via 114 14 uppmanas ringa igen eller avvakta. Arbete pågår med att lösa problemet. Akutnumret 112 uppges fungera som vanligt.

23.05 Karlskrona. Polispatrull kallas till en utbränd villa på Norrgårdsvägen. Räddningstjänsten uppger att det råder oklara omständigheter om hur branden startade. Platsen spärras av för teknisk undersökning.

Torsdag 25 november

06.29 Karlskrona. En buss och en personbil är inblandade i en olycka på väg 28. Vägen stängs av under räddningsarbetet. Inga passagerare på bussen. Totalt tre personer inblandade.

17.47 Karlskrona. Singelolycka inträffar i västergående körriktning på E22 mellan Listerby och Nättraby där en personbil uppges vara inblandad.

20.35 Karlshamn. Trafikolycka inträffar vid korsningen av Erik Dahlbergsvägen och Norra Fogdelyckegatan där två personbilar kolliderar.
Uppdatering: Det visar sig vara en taxibil och en personbil som krockat. Taxichauffören och en passagerare förs med ambulans till sjukhus. De två personerna i personbilen uppges inledningsvis vara oskadda. Båda bilarna bärgas från platsen.

21.44 Karlshamn. Någon har under kvällen brutit sig in i en bostad på Hasselvägen i Mörrum och stulit diverse gods.

Onsdag 24 november

08.09 Karlskrona. En kvinna blir påkörd av en personbil på Stenbergs gränd. Hon förs till sjukhus.

16.31 Karlshamn. Singelolycka med personbil inträffar på väg 29 vid södra avfarten till Asarum.
Uppdatering: Olyckan orsakar totalstopp på platsen och trafiken leds om.
Uppdatering: Vägen rapporteras vara öppen från och med klockan 17:15.

17.28 Karlskrona. Singelolycka inträffar vid korsningen av Blåportsgatan och Sunnavägen där en personbil ska vara inblandad.

21.46 Karlskrona. Trafikolycka inträffar på Arenavägen där två personbilar kolliderar. Tre personer uppges vara inblandade.

Rättelse: Fem personer ska ha varit inblandade och av dessa har fyra avförts till sjukhus. Dessa fyra uppges vara lindrigt skadade.

Tisdag 23 november

02.26 Karlskrona. Inbrott har skett i butik på Norra Kungsgatan i Karlskrona.

04.35 Karlskrona. En person medtas för kroppsbesiktning från Landsvägsgatan i Karlskrona misstänkt för rattfylleri.

07.07 Karlskrona. En personbil blir stående i en vattensamling på väg 725 efter att ett intilliggande vattendrag svämmat över. Inga personskador rapporterade. Ägaren/föraren får assistans av en hjälpsam person med traktor att bärga bilen.

09.10 Karlskrona. Flera uppringare larmar om att en vit personbil framförs mot färdriktningen på E22, östergående. Polispatrull tillkallas för att lokalisera fordonet och stoppa dess framfart.
Uppdatering: Polispatrullen får stopp på aktuellt fordon strax väster om Nättraby. Ingen olycka inrapporterad.

09.51 Sölvesborg. En person anställd vid ett byggföretag på Industrivägen fastnar med armen ien press. Initialt är det oklart skadelägen med vederbörande uppges ha fått loss armen. Ambulans tillkallas.
Uppdatering: En 21-årig man förs med ambulans till sjukhus. Han uppges ha en klämskada på underarmen.

10.25 Ronneby. En personbil och en lastbil koliderar på E22, västergående körriktning, i höjd med Edestad. Inga personskador rapporterade, men det råder stopp på aktuell körbana. Polispatrull på plats för att leda om trafiken.
Uppdatering: Klockan 11:02 meddelas att väge åter är fri.

18.00 Karlskrona. Rapporter inkommer om att E22 i trakterna kring Ramdala ska vara under vatten. Det inkommer även rapporter om att vissa delar av E22 mellan Jämjö och Fågelmara är drabbade. Vattnet orsakar stora störningar i trafiken och trafikanter uppmanas välja annan väg.

21.46 Karlshamn. Singelolycka inträffar vid en högstadieskola på Stenbackavägen där en personbil kolliderar med ett träd. Enligt ett vittne ska en person lämnat platsen springande.

Måndag 22 november

07.06 Blekinge. Natten har varit lugn i länet. Två rådjursolyckor har inrapporterats men inga personer har skadats i dessa.

12.40 Ronneby. En kvinna frihetsberövas misstänkt för snatteri i en livsmedelsbutik på Kungsgatan.

16.07 Sölvesborg. En person omhändertas för fylleri efter att ha uppträtt störande och aggressivt i en butik på Ungersgatan.

20.24 Ronneby. En person observeras i samband med einbrott i en företagslokal på Industrigatan. Dock hinner vedebörande undkomma innan polispatrull anländer.

21.01 Karlshamn. Inbrott i företagslokaler på Sternövägen.

Söndag 21 november

00.19 Karlskrona. En man anträffas misshandlad utanför en krog på Ronnebygatan. Ambulans tillkallas. Inledningsvis är det oklart vad som hänt.

00.33 Ronneby. Boende i en villa på Nytebodavägen upptäcker att någon brutit sig in under tiden de varit på semester. Initialt är det oklart vad som stulits.

01.07 Olofström. Väktare upptäcker att någon brutit sig in en företagslokal på Ådalsvägen. Oklart vad som stulits.

02.03 Karlskrona. Strax efter kl. 02.00 körde en personbil på Verkövägen av vägen. Räddnings- tjänsten har påbörjat arbetet med att få ut föraren från bilen. Trafiken är avstängd söderut på Verkövägen. 
Uppdatering: Klockan 03:00 öppnas vägen igen. Föraren uppges vara lindrigt skadad.

03.06 Sölvesborg. Larm om brand i en lastbil på Ryedalsvägen. Lastbilen uppges stå nära en byggnad och det finns risk för spridning.Räddningstjänsten får branden under kontroll och området spärras av i väntan på att Polisens tekniker gör en brottsplatsundersökning under förmiddagen.

04.50 Karlshamn. Larm om inbrott i en fritidslokal på Iglavägen. Väktare är snabbt på plats, men gärningsmannen/gärningsmännen lyckas undkomma.

06.45 Karlskrona. En personbil kolliderar med ett rådjur på Kärringerydsvägen. Inga personskador rapporterade.

Lördag 20 november

01.24 Ronneby. Larm om inbrott i en skolbyggnad på Esplanaden. Väktare är snabbt på plats, men gärningsmannen/gärningsmännen lyckas undkomma. Polispatrull tillkallas och polishund söker i området. Dock utan att anträffa någon misstänkt.

02.42 Karlskrona. En person omhändertas för fylleri efter att polispatrull kallats till Ronnebygatan i samband med ett bråk.

Fredag 19 november

06.42 Ronneby. Inbrott konstateras på en bensinstation på Byvägen där bland annat tobaksvaror tillgripits. Värdet på det tillgripna godset är inledningsvis okänt.

12.49 Olofström. Trafikolycka inträffar på väg 121 strax utanför Olofström där två personbilar kolliderar.

12.57 Olofström. Singelolycka inträffar på väg 126 mellan Röshult och Ebbemåla där en personbil ska vara inblandad. Föraren klagar över nacksmärtor.

14.02 Karlskrona. Larm inkommer om brand i en personbil som står parkerad på Stortorget.

21.42 Karlskrona. En personbil körs av vägen på E22 i höjd med Nättraby. En person är inblandad och för nackont.

Torsdag 18 november

08.37 Karlshamn. Inbrott i en källare på Bellvuevägen. En bil i närheten uppges ha en krossad ruta. Det är initialt oklart om det hänger ihop men det kan inte uteslutas.

17.27 Karlshamn. En bilist och en mopedist kolliderar i korsningen Blåvingevägen/Länsmansvägen. Mopedisten uppges ha lindriga skador och behöver enligt uppgift ej medfölja i den tillkallade ambulansen.
Uppdatering: Nya uppgifter gör gällande att mopedisten medföljer in till sjukhuset.

23.22 Kalshamn. Tre unga män ertappas av en förbipasserande då de slangar bensin från en bil parkerad på Stationsvägen. De springer från platsen i riktning mot järnvägen. Polispatrull tillkallas. Vid platsen anträffas också en personbil som anmälts stulen tidigare under kvällen.

Onsdag 17 november

16.48 Olofström. Trafikolycka inträffar på väg 121 i höjd med Brostugevägen där en personbil kör in i en annan bakifrån.

Tisdag 16 november

07.58 Karlshamn. Företag anmäler att de blivit bestulna på flera maskiner under natten.

14.49 Ronneby. Arbetsplatsolycka inträffar vid ett företag på Fridhemsvägen där en man klämskadas. Mannen förs med ambulans till sjukhus.

22.57 Karlskrona. Larm inkommer om brand i bildäck och parkbänkar på Bryggarberget.

Måndag 15 november

07.00 Karlskrona. En personbil kolliderar med ett vildsvin på väg 28, i höjd med Holmsjö-Fur. Inga personskador rapporterade.

14.46 Karlshamn. En singelolycka inträffar på E22, i höjd med trafikplats Mörrum öst. Initialt är det oklar skadestatus på den ensamme föraren.
Uppdatering: Föraren förs med ambulans till sjukhus.

19.58 Karlshamn. En uppringare berättar om ett pågående inbrott på en återvinningsstation på Gamla Riksvägen. Vittnet berättar vidare att en misstänkt gärningsman sprungit från platsen. Polispatruller skickas till platsen och mannen grips i närheten. Vad som tillgripits är inledningsvis okänt.

22.29 Karlskrona. Larm inkommer om brand i bildäck i närheten av en livsmedelsaffär på Lyckebyvägen. Ett vittne ska ha sett tre unga män lämna platsen strax innan branden.

Söndag 14 november

10.16 Ronneby. En person grips misstänkt för att ha kastat flaska i huvudet på annan.

12.36 Karlskrona. Inbrott konstateras i lastbilar uppställda på Verkstadsgatan.

22.22 Ronneby. En person fick lindriga skador i samband med en trafikolycka på E22 mellan en personbil och en älg. Älgen fick avlivas på olycksplatsen.

Lördag 13 november

03.05 Karlshamn. Ett inbrott förövas i butik på Storgatan i Asarum. Ett skyltfönster har krossats, oklart vad som stulits.

03.16 Sölvesborg. En lastbil och personbil kolliderar på Munkvägen i Sölvesborg. Oklart skadeläge.

06.26 Karlskrona. Fönster till butik på Kyrkogatan är krossat.

Fredag 12 november

02.40 Sölvesborg. På en bilfirma utanför Sövesborg stals sex bilar genom att man forcerade grindarna med en av bilarna. Två personer kunde gripas i Vinslöv efter ett kortare efterföljande.  

12.12 Olofström. En person hotar annan i butik på Nedre Brogatan. Något vapen har inte använts och bakgrunden till hotet är oklart. En person grips misstänkt för olaga hot.

Torsdag 11 november

03.17 Sölvesborg. Inbrottsstöld på restaurang på Södergatan.

17.34 Ronneby. Viltolycka inträffar på E22 i höjd med Listerby där en personbil kolliderar med en älg. Inga personskador rapporteras.

Onsdag 10 november

18.58 Sölvesborg. Inbrott konstateras i en villa på Rönnströmsgatan. Vad som tillgripits är inledningsvis okänt.

Tisdag 9 november

02.50 Karlshamn. Väktare konstaterar att någon brutit sig in i ett varuhus på Sternövägen. Initialt är det oklart vad som stulits.

11.04 Ronneby. Någon har under natten brutit sig in i en villa på Snöbärsvägen och stulit diverse gods.

Måndag 8 november

07.19 Karlshamn. Personal vid en skola på Stenbackavägen upptäcker att någon under natten brutit sig in i cafélokalen och stulit bland annat en TV.

10.10 Ronneby. Larm om brand i krypgrunden till en villa på Förvaltarevägen. Inga personskador rapporterade. Ungefär en halvtimme senare uppges branden vara släckt.

12.02 Karlskrona. En skogsmaskin ska enligt uppgift ha backat in i en personbil vid färjeläget i Torhamn. Initialt är det oklart skadeläge. Ambulans skickas till platsen.

14.21 Sölvesborg. Personal vid en fritidsgård på Hjortakroken upptäcker att någon brutit sig in i lokalen och stulit en TV.

16.01 Karlskrona. Larm inkommer om brand i en källare tillhörande en villa på Lingonvägen.

16.44 Sölvesborg. Någon har under dagen brutit sig in i en villa på Västra Mjällbyvägen i Mjällby och stulit diverse gods.

Söndag 7 november

11.40 Karlskrona. En personbil körs av vägen på Österleden. Troligtvis inga personskador. Kort efter inkommer anmälan om ytterligare en avåkning i närheten. Båda bilarna måste bärgas från platsen.

14.42 Karlskrona. En mopedist och en personbil kolliderar på Gyllenstjärnas väg i korsningen med Polhemsgatan. Mopedisten uppger sig vara lite öm i kroppen, men i övrigt oskadd. Föraren av personbilen avvikler från olycksplatsen efter en kortare ordväxling med mopedisten.

15.47 Karlshamn. En personbil kolliderar med ett rådjur på Karlshamnsvägen. inga personskador rapporterade.

20.59 Karlshamn. Någon har under dagen/kvällen brutit sig in i en villa på Lysmaskvägen i Asarum. Oklart avd som stulits.

Lördag 6 november

03.38 Karlskrona. Två personer gripna för misshandel på Pantarholmen.

21.56 Karlskrona. Fyra personer medtas för kroppsbesikninmg från Kungsmarksvägen i Karlskrona. En för drograttfylleri och de andra tre för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

23.18 Karlskrona. Larm inkommer om pågående inbrott i källare men några gärningsman anträffas inte. Inbrott konstateras. Någon har tagit sig in via ett fönster.

Fredag 5 november

04.00 Olofström. En väktare påträffade en bil som kört in i en stolpe på Idrottsvägen. Bilen var full med stöldgods. Stöldgodset, som är kläder, kan delvis även komma från ett inbrott i Tomelilla tidigare i veckan. 

04.14 Olofström. Förbipasserande upptäcker att en fönsterruta krossats till en butik på Östra Storgatan. Utanför butiken ligger även en del kläder slängda.

07.16 Karlshamn. En personbil kolliderar med ett rådjur på Graneforsvägen. Inga personskador rapporterade.

14.46 Karlshamn. En man ringer till Polisen och berättar att han nyligen anträffat en inbrottstjuv i sin tvättstuga på Mantalsvägen. Uppringaren lyckas kvarhålla mannen tills en polispatrull anländer för att gripa honom.

16.08 Karlskrona. Singelolycka inträffar vid medborgarhuset i Lyckeby där en mopedist kör omkull.
Uppdatering: Mopedisten förs med ambulans till sjukhus.

16.53 Sölvesborg. Trafikolycka inträffar på väg 121 mellan Kylinge och Pukavik där en personbil kolliderar med en älg. Kvinnan som framfört personbilen uppger att hon skadats i pannan och att bilen ska vara i behov av bärgning.

Torsdag 4 november

02.14 Ronneby. Larm om inbrott i ett gatukök på Karlskronavägen. Gärningsmännen hinner dock undkomma innan polispatrull anländer.

06.14 Karlshamn. En personbil kolliderar med ett rådjur på Gamla Tingsrydsvägen. Inga personskador rapporterade.

14.46 Karlskrona. Trafikolycka inträffar på väg 28 i höjd med Vedebykorset där två personbilar kolliderar. En av förarna, en kvinna, förs med ambulans till sjukhus.

19.35 Sölvesborg. En person medtages misstänkt för drograttfylleri i samband med en fordonskontroll på Snapphanegatan.

21.10 Karlskrona. En man grips misstänkt för narkotikabrott, eget bruk, efter att ha uppträtt hotfullt mot en tågvärd.

Onsdag 3 november

02.27 Ronneby. Minst tre unga män observeras i samband med ett inbrott i en företagslokal på Karlskronagatan. Enligt uppgift är en fönsterruta krossad. Trots spårning med polishund undkommer gärningmännen.

05.26 Ronneby. Någon har under natten brutit sig in i en skolbyggnad på Persborgsvägen genom att krossa ett antal fönsterrutor. Initialt är det oklart om något stulits.

19.00 Karlskrona. Larm inkommer om brand i ett plastkärl som uppges stå nära en fastighet på Ronnebyvägen.

19.36 Karlskrona. Någon har under kvällen brutit sig in i en villa på Ängslyckan och stulit diverse gods.

Tisdag 2 november

02.53 Olofström. Förbipasserande upptäcker att någon försökt bryta sig in i en kiosk på campingen i Halen. Ett okänt antal ungdomar observeras i närheten, men dessa kan ej knytas till inbrottsförsöket.

06.56 Karlskrona. En personbil körs av okänd anledning in i en stolpe utmed Vedeby gata. Initialt är det oklart skadeläge på den ensamme föraren.
Uppdatering: Det visar sig att bilen fått motorhaveri. Ingen olycka konstaterad. Tillkallad polispatrull hjälper föraren att kontakta bärgare.

14.46 Karlskrona. Två ungdomar frihetsberövas misstänkta för snatteri i en butik på Verkövägen.

17.00 Karlskrona. Två personbilar kolliderar på väg 122, strax söder om Alnaryd. Tre personer förs till sjukhus med vad som betecknas som lindriga skador.

18.02 Karlshamn. En personbil och en cyklist kolliderar på Sölvesborgsvägen. Cyklisten förs till sjukhus med vad som betecknas som lindriga skador.

18.09 Karlshamn. Polispatrull kallas till en trafikolycka som ska ha inträffat en stund tidigare på E22 i höjd med Stensäs. Två personer är förda med ambulans till sjukhus efter att ha klagat över nacksmärtor.

18.49 Ronneby. Någon har under dagen brutit sig in i en villa på Stallvägen och stulit diverse gods.

Måndag 1 november

06.42 Karlskrona. En personbil kolliderar med ett rådjur i Skärva. Inga personskador rapporterade.

09.13 Karlskrona. Polispatrull biträder Räddningstjänsten i samband med en räddningsinsats på Sunnavägen. En grävmaskin uppges ha kört in i en gångbro. Initialt är det oklart om någon skadats i samband med kollisionen.

20.48 Ronneby. En singelolycka inträffar öster om norra infarten i västergående riktning. En person förd med ambulans till sjukhus. Oklart beträffande skador.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".