Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Ett utsläpp av flourvätesyra har inträffat i en industrilokal i området. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Dalarna.
(Publicerat idag kl 12.51)

Är blekingarna godisgrisar?

Publicerat söndag 24 februari 2002 kl 10.58
Vi äter mer godis än någonsin. Siffror från Jordbruksverket visar att svensken stoppar i sig dryga tretton kilo godis per år. Det är dubbelt så mycket som man åt 1960.
Godistillverkarnas egen branschorganisation Delfi presenterar siffror som visar att förra året ökade vi godiskonsumtionen med 3 procent jämfört med 2000. Trenden är likadan både hos grossister och försäljare. På Domus i Karlshamn ökade godisförsäljningen med mellan 5 och 10 procent mellan 2000 och 2001. Godisboden i Karlskrona ökade sin lösgodisförsäljning. Godishörnan i Ronneby märker en ökad försäljning av främst vingummi och röda ferraribilar.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min spellista".