Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Kronoberg

Regionens kostchef är Årets Werner

Publicerat onsdag 2 december 2015 kl 04.55
"En stor upplevelse"
(0:42 min)
Doris Johansson. Foto: Landstinget Kronoberg
Doris Johansson. Foto: Region Kronoberg

Region Kronobergs kostchef Doris Johansson har fått utmärkelsen Årets Werner 2015 för offentlig sektor.

Doris Johansson får utmärkelsen för att hon  står för och har gedigen kunskap inte minst inom ämnesområdena gastronomi, mat och måltid samt drift av måltidsverksamhet inom offentlig sektor. I Doris verksamhet används bra råvaror, etiskt framställda utifrån dagens miljökrav som medverkar till välsmakande måltider tillagade med stor omsorg för gästerna inom hälso- och sjukvården. Kvalitet är ett ledord för Doris Johansson, precis som det var för Werner Vögeli, och är därmed en värdig mottagare av Årets Werner 2015 för offentlig sektor.

Årets Werner har delats ut sedan 1989 och är en hyllning till Werner Vögeli och människor som utmärkt sig och gjort något extra för restaurang- och storhushållsbranschen och förvaltat Werners anda på ett föredömligt sätt. 


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".