Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Skellefteå

Brister i livsmedelshantering

Publicerat fredag 27 juli 2012 kl 09.37
Foto: Maja Suslin/Scanpix

Skellefteå kommuns livsmedelsinspektörer har kontrollerat ett antal matserveringar i kommunen och funnit flera brister hos fyra stycken.

Bland annat saknade en grill rutiner för sin hantering av kebabkött, en pizzeria saknade rutiner för att kyla ner sina livsmedel. Där gjordes kontrollen oanmäld efter att en anmälan om misstänkt matförgiftning kommit in.

Pizzerian och grillen ska redovisa sina rutiner för hur de hanterar sina livsmedel.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".