Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Fiske rehabiliterar funktionshindrade

Publicerat torsdag 6 juni 2002 kl 12.44
Sportfiske skulle kunna rehabilitera sjuka och funktionshindrade. Det tror Sportfiskarna i länet som nu försöker intressera vårdpersonal för fiske som en del i vård och omsorg.
Sportfiske skulle kunna rehabilitera sjuka och funktionshindrade. Det tror Sportfiskarna i länet som nu försöker intressera vårdpersonal för fiske som en del i vård och omsorg. Sportfiskarnas kompetenscentrum för övre Norrland har tänkt att hitta tre fiskeställen i länet som skulle bli modellanläggningar för handikappfiske. Det behövs inte bryggor runt hela sjön utan med ganska enkla medel kan man underlätta för funktionshindrade. T ex att komma ner i en båt, säger sportfiskekonsulenten Elisabeth Wiklund i Skelleftå.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.