Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Film i Västernorrland får EU-pengar

Publicerat måndag 5 maj 2003 kl 14.14
Efter två års väntan står det nu klart att Film i Västernorrland får sina pengar från EU. Totalt handlar det om 5,5 miljoner kronor, som organisationen fått för sitt projekt Inspelningsplats Västernorrland.
Det var Länsstyrelsen i Jämtland som satte käppar i hjulet för projektet. När delar av pengarna skulle delas ut sade länsstyrelsen i Jämtland nej. Reglerna tolkades på olika sätt och först när landstinget i Västernorrland, som är huvuman för Film i Västernorrland, överklagade beslutet till Länsrätten ändrade Länsstyrelsen i Jämtland uppfattning. Under tiden har Film i Västernorrland tvingats ställa in flera evenemang. Bland annat en planerad festival med Lars Molinfilmer, som nu ska genomföras i höst eller nästa vår.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.