Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Mer hygienisk mat

Publicerat tisdag 14 september 2004 kl 16.49

Nu ska företagare som förädlar mat få lära sig hur man hanterar maten hygieniskt så att konsumenterna slipper matförgiftning.
Det sker på träffar i Örnsköldsvik, Kramfors och Sundsvall.


Målet är att företag, som fisksalterier, bagerier och småskaliga mejerier ska lära sig att göra ett kontrollprogram för sin produktion. Det är länsstyrelsen, EU, Livsmedelsverket och länets kommuner som står bakom den här satsningen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".