Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Egenkontroll av livsmedel

Publicerat tisdag 16 april 2002 kl 08.11
I höst startar ett projekt som ska stärka kvalitén på livsmedel i Västernorrland. Länsstyrelsen ska se till att alla restauranger, mataffärer och andra företag som arbetar med livsmedel i länet har en egenkontroll. En sån innebär bland annat att företagen själva kontrollerar att livsmedel förvaras och sköts på rätt sätt, så kunden kan lita på att maten är säker. I dag är alla företag som arbetar med livsmedel skyldiga att ha egenkontroll, men enligt Helen Ahlqvist, länsveterinär är det många som inte har det.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.