Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Egenkontroll av livsmedel

Publicerat tisdag 16 april 2002 kl 08.11
I höst startar ett projekt som ska stärka kvalitén på livsmedel i Västernorrland. Länsstyrelsen ska se till att alla restauranger, mataffärer och andra företag som arbetar med livsmedel i länet har en egenkontroll. En sån innebär bland annat att företagen själva kontrollerar att livsmedel förvaras och sköts på rätt sätt, så kunden kan lita på att maten är säker. I dag är alla företag som arbetar med livsmedel skyldiga att ha egenkontroll, men enligt Helen Ahlqvist, länsveterinär är det många som inte har det.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".