Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Tävling på menyn i Härnösand

Publicerat torsdag 27 oktober 2005 kl 09.40

Rökt te-rimmad hälleflundra med krutröksdinkel och dillskum – det är en av rätterna som står på menyn när en av semifinalerna till tävlingen Årets kock i dag går av stapeln i Härnösand. Ulrika Brydling är kock och jobbar i Åre. Hon är också den enda kvinnan som hittills i år lyckats kvala till seminfinal. Tävlingen sponsras av flera stora mejeriföretag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".