Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Många matförgiftas på grund av slarv

Publicerat måndag 3 juni 2002 kl 06.49
Minst en kvarts miljon människor matförgiftras varje år på grund av bristfällig livsmedelshantering. Orsaken är alltför varma kyl- och frysdiskar och bristande hygien.
Företag, restauranger och livsmedelshandlare måste enligt livsmedelslagen genomföra regelbundna kontroller av kyl- och frysdiskar, men detta slarvas det alltså med.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".