Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Rally-SM till Köping

Publicerat onsdag 11 juni 2003 kl 11.00
Rally-SM avslutas i år i trakterna runt Köping. Uppemot 50 000 åskådare kommer att stå ute i skogarna när det väl är dags i början av september, enligt Olle "Klipp-Olle" Johansson, en av arrangörerna.
- Vi räknar med att det blir en bra tävling. Start och mål är i Köping på fredagen och lördagen, och vi kommer att ha ett stort serviceställe i Köping under hela tävlingen, säger "Klipp-Olle" Johansson, som är en av dem som håller i arrangemanget. Arrangör är Kolsva Motorsällskap, som sedan 1989 har arrangerat Rally-SM vid flera tillfällen. I år blir det den sista deltävlingen som körs i trakterna runt Köping 5-6 september. Kolsva Motorsällskap hade inte tänkt delta i år, men det fanns ett önskemål från rally-ledningen att sällskapet skulle ställa upp också i år. - Man tycker att vi har bra arrangemang, bra vägar och mycket publik, säger "Klipp-Olle" till P4 Västmanland. Och intresset att se på rallytävlingarna brukar vara stort. - Man har räknat ut att det kanske blir uppemot 50 000 människor ute i skogarna vid varje SM-deltävling, säger "Klipp-Olle".
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.