Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Bullermätning ifrågasatt

Publicerat tisdag 27 november 2001 kl 15.02
Nu i kommer kritik mot den bullermätning som miljö- och hälsoskyddsförvaltningen i Västerås gjort. Undersökningen visar att i stort sett alla danställen i Västerås spelar för hög musik. En av de restauranger som enligt mätningen spelar för högt är Konrad men Levent Özdemir, delägare i restaurangen, påstår att mätningen är oprofssigt gjord.
Levent Özdemir, säger till P4 Västmanland att man har installerat en bullermätare i restaurangen och den visar att den rekommenderade bullernivån inte överskridits. Sari Välimaa, miljö och hälsoskyddsinpektör i Västerås tillbakavisar kritiken och säger att eftersom mätningsreslutaten blivit olika finns det anledning att kontrollera att bullermätaren i restaurang Konrad fungerar ordentligt.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.