Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Ny olycka i karusell på Parken Zoo

Publicerat tisdag 12 augusti 2003 kl 07.08
En tre och ett halvt år gammal flicka skadades i en karusellolycka på Parken Zoo i Eskilstuna igår kväll.
Hur olyckan gick till är oklart, men enligt vittnen åkte flickan ensam i en karusell kallad "Masken", när hon föll cirka en meter ner på spåret. Flickan fördes till sjukhus med skallskador. Skadorna är inte livshotande och hon förlorade aldrig medvetandet. Jourhavande anläggningschef Anna-Karin Näslund på Parken Zoo säger till tidningen Folket att det inte låg något tekniskt fel bakom olyckan. Varken föräldrarna eller karusellpersonalen såg något hinder i att flickan åkte ensam i karusellen. - Det finns ingen åldersgräns eller någon lägsta höjd för att få åka i Masken. Det är upp till personalen och föräldrarna att avgöra vad som är lämpligt, säger Anna-Karin Näslund till Folket.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.