Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Fortsätter kämpa mot myggen

Publicerat lördag 8 december 2001 kl 09.41
Uppbyggnaden av en myggkontrollorganisation är nödvändig för den framtida näringslivsutvecklingen i Nedre Dalälvsregionen.
Det anser Nedre Dalälvens intresseföreningen som igår hade en extrastämma i Gysinge. Tidigare i veckan sa länsstyrelsen nej till myggprojektets begäran om 5 miljoner kronor från EU:s mål 2 fond. Länsstyrelsen sa nej med motiveringen att myggorna är ett hälsoproblem och inte ett bekymmer för näringslivet, därmed går inte EU-pengarna att använda. Men det anser allstå inte Nedre Dalälvens intresseförening som menar att EU:s mål 2 stöder andra projekti området som kan gå om intet om mygggorna inte kan bekämpas. 12:e december fattas slutgiltigt belsut av strukturfondsdelegationen om EU pengar.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.