Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Vildsvin och brax på mästarmenyn

Publicerat måndag 11 oktober 2010 kl 16.06
Thomas Becker i aktion med vinnarmenyn. Foto: Per-Axel Becker.

Thomas Becker från Arboga kammade hem titeln "Den lokala kocken 2010 Västmanlands län",  efter att inför publik ha skapat en trerättersmeny med brax, vildsvin och kalvdans.

Naturligtvis var det lokala råvaror. Thomas Becker jobbar till vardags på Restaurang Ågården i Arboga.

I slutet av oktober serverar han sin tävlingsmeny på landshövdingens länsmiddag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".