Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Västeråsföretag expanderar

Publicerat fredag 12 april 2002 kl 08.40
I förra veckan köpte Arvid Svensson AB tryckeriet Tryckcentra i Västerås, och fördubblade därmed i ett slag antalet anställda i sin koncern.
Bolaget har inte tidigare sysslat med tryckeriverksamhet. - Vi tyckte att det var synd att en verksamhet som vi ser som i grunden lönsam och rejäl skulle gå överstyr, säger VD:n Fredrik Svensson till P 4 Västmanland, som förklaring till att man ändå köpte tryckeriet. Arvid Svensson AB har bra likviditet, något som Tryckcentra tidigare saknat. Arvid Svensson är ett familjeföretag som bildades redan 1883. I dag äger bolaget flera fastigheter i Västerås, och man driver också industrivaruhus i Västerås, Fagersta, Norberg och Avesta. Totalt, sedan man köpte Tryckcentra, har bolaget cirka 200 anställda inom koncernen. Fredrik Svensson hoppas att Tryckcentra nu får arbetsro. - Det finns en viss övertalighet i företaget, men det stora flertalet anställda kommer att få vara kvar, säger Fredrik Svensson till P 4 Västmanland.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.