Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Längre reportage om Västerås Kebabfabrik

Publicerat tisdag 20 december 2016 kl 04.42
Längre reportage om Västerås Kebabfabrik
(4:25 min)
Mukaddes Yesilbag omgiven av sönerna Mahir och Deniz.
Mukaddes Yesilbag omgiven av sönerna Mahir och Deniz. Foto: Monica Elfström/Sveriges Radio.

I Dingtuna utanför Västerås tillverkas, grillas, skivas och paketeras mellan 200 och 250 ton kebab årligen. Nu siktar familjeföretaget Västerås Kebabfabrik på en internationell marknad.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min Lista".