Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Pensionärer splittrade i invandringsfrågan

Publicerat onsdag 21 augusti 2002 kl 07.21
I Enköping går det bra för SPI, Sveriges pensionärers intresseparti. Partiet har på kort tid värvat många nya medlemmar. Men det stormar i SPI - man är inte överens om vilken inställning partiet ska ha i invandringsfrågor.
Sedan SPI startade för ett och havt år sedan har man fått 150 medlemmar i Enköping. Partiet är nu större än Folkpartiet, Kristdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet tillsammans. Det skriver Enköpingsposten i dag. Men partiet har ändå problem - medlemmarna är inte överens om vilken inställning man ska ha när det gäller invandringsfrågor. Enligt partiledaren Kerstin Koistinen vill Enköpingsavdelningen ha en restriktivare invandringspolitik - en hållning hon själv inte sympatiserar med.
Psst...!
Vill du ta med dig Musikhjälpen i fickan? Ladda hem vår app så kan du fortsätta följa sändningen och önska låtar när du är på språng!
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.